YDK møde 7/5 2018

Kære YDK’ere.

Årets første YDK møde var det konstituerende møde for den nye bestyrelse, og derfor lukket for almene medlemmer.

På mødet blev bestyrelsesposterne fordelt som følger:

Næstformand – Nina Bundgaard

Kasserer – Louise Pontoppidan

Webmaster – Helene Perregaard fortsætter.

Sekretær – Ayse Uzunel, med hjælp fra Mari Øines.

 

Temaet for mødet var -udover ovenstående- at påbegynde planlægningen og brainstorme temaer til det forestående døgnmøde i september.

Det har udmøntet sig i en poll på Facebook hvor man kan stemme på det foreslåede tema, og også om hvor døgnmødet rent fysisk skal afholdes.

Temaet der er foreslået er i år at invitere repræsentanter fra de forskellige fagområder inden for kirurgien (ECV, HPB, Børnekirurgi, Akut og kolorektal) til at komme og holde oplæg om deres fagområde, deres snitflader og hvilke tilbud der aktuelt er for yngre læger (herunder I, HU, uklas. og også færdige speciallæger) i deres fagområder. Efterfølgende vil der blive afholdt paneldebatter og muligheder for at komme med forslag til fagområderne vil være muligt. Bestyrelsen har bl.a. talt om oprettelse af fokuserede forløb/ophold under de forskelige fagområder. Hvis dette har interesse men man ikke har facebook adgang kan man sende svar med interesse (eller med forslag til andre temaer for weekenden) til webmaster@ydk.nu

Det fulde referat kan findes her