Akutkirurgi på gris | Online årsmøde og generalforsamling

Så er der årsmøde og generalforsamling i Yngre Danske Kirurger! Den 16. april 2021 kl. 16:30 præsenterer vi med live stream af akutte kirurgiske teknikker på bedøvet gris ved akutkirurgerne Anders Peter Skovsen (bl.a. bestyrelsesformand for Akut Kirurgi fagområde i DKS) og Emma Possfelt-Møller (bl.a. bestyrelsesformand for ATLS og ATCN samt bestyrelsesmedlem af Akut Kirurgi fagområde i DKS). Johnson&Johnson sponsorerer udstyr og operationssygeplejerske til assistance.

Her vil blive vist spændende og lærerige teknikker fra frontløberne i akutkirurgien, fortalt gode anekdoter, lavet quizzes og mulighed for at I kan stille spørgsmål undervejs.

Efterfølgende afholdes virtuel generalforsamling i YDK ved formand Lisa Aalling kl. 18:30, hvor det er vigtigt at så mange som muligt deltager så vi er beslutningsdygtige. Det skal bemærkes, at der er behov for nye hænder i bestyrelsen, da en del af bestyrelsens poster bliver ledige. Så overvej om det er noget for dig!

Tilmelding via tilmelding@ydk.nu og livestreameventet er eksklusivt kun for foreningens medlemmer (er man ikke medlem kan man melde sig ind via hjemmesiden ydk.nu).

I opfordres til at samles ude på respektive afdelinger med jeres kollegaer, som I normalt til dagligt omgås med. YDK refunderer mad og drikke op til 300 kr per person (refusion betinget af udfyldt blanket og kvitteringer som forefindes via hjemmesiden).

Vi glæder os til at se jer til dette års coronavenlige, virtuelle årsmøde!

Categories:

Tags:

Comments are closed

YDK Begivenheder

YDK YouTube